Η Hub Logistics παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας στον Ερυθρό Σταυρό

Η Hub Logistics παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας στη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού (IRFC) και τα μέλη της, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Νορβηγικό Ερυθρό Σταυρό, τον Φινλανδικό Ερυθρό Σταυρό και τον Αυστριακό Ερυθρό Σταυρό.

hellenic-red-cross norwegian-red-cross finnish-red-cross Druck

Το πακέτο Logistics περιελάμβανε υπηρεσίες αποθήκευσης, εθνικές και διεθνείς οδικές μεταφορές καθώς και υπηρεσίες ενοικίασης εμπορευματοκιβωτίων, αυτοκινήτων και φορτηγών.

Το φορτίο αποτελούνταν από παλετοποιημένα, χύδην ή υπερμεγέθη εμπορεύματα.

Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 επιτυχείς παραδόσεις αγαθών ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους καταυλισμούς προσφύγων Ειδομένης, Νέας Καβάλας, Διαβατών και Κορδελιού Θεσσαλονίκης, συχνά κάτω από απαιτητικές συνθήκες και πάντοτε εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

Η πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπίσει η ομάδα μας, λόγω της πολύπλοκης φύσης των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων, ήταν οι συνεχείς μεταβολές του προγράμματος είτε του μεταφερόμενου όγκου είτε των σημείων παράδοσης.

Στην Hub Logistics βελτιστοποιήσαμε όχι μόνο το χρόνο ανταπόκρισης στις ληφθείσες παραγγελίες αλλά συντονίσαμε επιτυχώς την παράδοση των αγαθών παρά την απρόβλεπτη ζήτηση, την πίεση χρόνου και άγνωστες μεταβλητές όπως οι καιρικές συνθήκες ή τα δυσπρόσιτα σημεία παράδοσης.

hub_logistics_red_cross