Σημαντική Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες,

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί μία αύξηση των κακόβουλων ενεργειών στο Internet. Πιο συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου επιτήδειοι ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα διάφορων εταιρειών και στη συνέχεια ενημερώνουν τους πελάτες των εταιρειών αυτών μέσω email, το οποίο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (αποστολέα, θέμα, περιεχόμενο) με τα email που λαμβάνει συνήθως ο πελάτης από την εταιρεία, ότι ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας έχει αλλάξει, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας ουδέποτε πρόκειται να προβεί σε αλλαγή οποιουδήποτε τραπεζικού λογαριασμού, αν πρώτα δεν ενημερωθείτε προσωπικά από τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ο οποίος σας εξυπηρετεί.

Σε κάθε περίπτωση, εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή σας σε αυτού του είδους τα φαινόμενα και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, σε περίπτωση που λάβετε οποιαδήποτε τέτοια ενημέρωση σχετικά με αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού προτού προβείτε σε οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή.

Εκ μέρους της Hub Logistics