Вработени

Извршен директор
Име
Елисавет Космату    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.301
 
 
elisabeth cosmatos
 • Родена во 1976 во Солун
 • Завршено средно Грчко-Француско училиште
 • Дипломирана на поморски студиии и морско право на Универзитетот во Plymouth, Англија
 • Магистерски студии на меѓународна трговија и транспорт, Факултет London Guildhall, Англија
 • Поседува лиценца за поморски агент
 • Приклучување во групацијата од 1998 година
 • Превзема ракување со групацијата од 2005 година
 • Поседува професионално искуство во управување со поморски теми како и управување со воени, запаливи и товари со преголем обем
 
 
Член на советодавен одбор
Име
Георгиос Кабитоглу    
 
Телефон
+49 (172) 1000300
 
 
 • Извршно искусен менаџер со длгогодишно искуство во компании со врвна технологија
 • Почеток на кариерата во компанија за полупроводници InfineonnTechnlogies AG, поседува позиција во одделот на управување со соработка и одделот за набавки
 • Раководење со глобалниот оддел за продажба во секторот за телекомуникација на Giesecke & Devrient GmbH
 • Прдолжеток во Gigaset AG која работи во секторот за електроника и е меѓу првите бежични DECT телефони, мобилни телефони, таблети и други паметни системи
 • Поранешен генерален директор за продажба и член на одборот на групата BARTEC компанија, производител и лидер во електрични и електронски системи за безбедност во запаливи области , индустриски системи во областите како што се енергетика, изградба, петрохемиска област, нафта и гас.
 
 
Директор
Име
Кириакос Калис    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.311
 
Мобилен
+30 6947 990215
 
 
kyriakos kalis
 • Роден во 1971 во Солун
 • Диплома за Менаџмент & Транспорт
 • Професионално искуство во пристанишни формалности, закуп, кординација на транспрт
 
 
Оперативен менаџер
Име
Василис Бајмакис    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.313
 
Мобилен
+30 6947 321341
 
 
 • Роден во 1979 во Солун, Грција
 • Диплома за берзански операции
 • Професионално искуство во оперативен дел на пристаниште и документација за товари
 
 
Oперативен Извршен/div>
Име
Дафни Мароуки    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.310
 
Мобилен
+30 6947 990215
 
 
dafni marouki
 • Родена во 1986 во Солун, Грција
 • BSc во Трговија и Рекламирање
 • Професионално искуство во сите агенциски и брокерски работи
 
 
Сметководство
Име
Василики Фани    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.303
 
Мобилен
+30 6946 334897
 
 
vassiliki fani
 • Родена е во 1971 година во Солун
 • BSc во сметководство
 • Главен сметководител
Име
Константинос Гкатос    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.302
 
Мобилен
+30 6948 781230
 
 
konstantinos gkatsos
 • Роден е во 1991 година во Солун
 • BSc во Бизнис администрација, Универзитет на Македонија, Солун, Грција
 
 
Царинарник
Име
Димитрис Каларонис    
 
Телефон
+30 2310 511901
 
Fax
+30 2310 531771
 
 
 • Роден во 1976 во Солун
 • Поседува царинска диплома, број 1951
 • Широко познавање на постапката за транзитните формалности и царинење (T1, TIR, T2L, INF5, T302, EURO, EXA, ATA)
 • Професионално искуство во формалности на складирање и привремено складирање