Човечки ресурси

Основач – Прецедател на Групата компании Косматос
Име
Јанис Косматос    
 
Телефон
+30 2310 550900
 
 
 • Основач на групацијата
 • Поседува дозвола за Морски Агент
 • Член на Одборот на Асоцијација за поморски агенти во Солун
 
 
Прецедател & Генерален директор
Име
Елисавет Космату    
 
Телефон
+30 2310 550950, Ext.301
 
 
elisabeth cosmatos
 • Завршено средно Грчко-Француско училиште
 • Дипломирана на поморски студиии и морско право на Универзитетот во Plymouth, Англија
 • Магистерски студии на меѓународна трговија и транспорт, Факултет London Guildhall, Англија
 • Поседува лиценца за поморски агент
 • Приклучување во групацијата од 1998 година
 • Превзема ракување со групацијата од 2005 година
 • Поседува професионално искуство во управување со поморски теми како и управување со воени, запаливи и товари со преголем обем
 
 
Заменик прецедател & Извршен директор
Име
Катерина Космату    
 
Телефон
+30 2310 550900
 
 
 • Завршено средно Грчко-Француско училиште
 • Диплома за Морски студии & Морско право, Факултет Plymouth, Англија
 • Магистерски студии за Бродски компании, Факултет Cardiff, Велс
 • Се приклучи во групацијата во 1997
 • Поседува прфесионално искуство во транспорт на контејнери
 
 
Советник за техничи операции
Име
Василис Косматос    
 
Телефон
+30 2310 550900
 
 
 • Диплома за Морско инженерство, Факултет Newcastle Tyne, Англија
 • Магистерски студии по морнарство, Факултет Newcastle upon Tyne, Англија
 • Инспектор во наутички центар, Регистар BV Group, Newcastle upon Tyne, Англија
 • Инспектор за прием на шеми, Регистар BV Group, Ротердам, Холандија
 
 
Член на советодавен одбор
Име
Георгиос Кабитоглу    
 
Телефон
+49 (172) 1000300
 
 
 • Извршно искусен менаџер со длгогодишно искуство во компании со врвна технологија
 • Почеток на кариерата во компанија за полупроводници InfineonnTechnlogies AG, поседува позиција во одделот на управување со соработка и одделот за набавки
 • Раководење со глобалниот оддел за продажба во секторот за телекомуникација на Giesecke & Devrient GmbH
 • Прдолжеток во Gigaset AG која работи во секторот за електроника и е меѓу првите бежични DECT телефони, мобилни телефони, таблети и други паметни системи
 • Поранешен генерален директор за продажба и член на одборот на групата BARTEC компанија, производител и лидер во електрични и електронски системи за безбедност во запаливи области , индустриски системи во областите како што се енергетика, изградба, петрохемиска област, нафта и гас
 
 
Комерцијален Директор
Име
Рула Каимаками    
 
Телефон
+30 2310 700712
 
 
 • Диплома за Бизнис администрација, Факултет Македонија, Солун, Грција
 • Магистерски студии за Логистика & Оптимизација, Portsmouth, Англија
 • Поседува професионално искуство во областа на логистиката, управување на национален и меѓунарден копнен превоз, документација, утовар-истовар и транспорт на опасни материи
 • Советник за безбедност на опасни материи -АДР (СБОМ)
 
 
Продажба
Име
Христос Косматос    
 
Телефон
+30 2310 700710
 
 
 • Диплома за Морски студии & Логистика, Факултет Plymouth, Англија
 • Магистерски студии за Економија & Логистика, Факултет Westminster Лондон, Англија
 
 
Услуги на клиентите
Име
Никос Камперис    
 
Телефон
+30 2310 700713
 
 
 • Диплома за Сметководство и финансии
 • Поседува професионално искуство во услуга на клиенти во логистика
Име
Елена Михаилиду    
 
Телефон
+30 2310 700715
 
 
 • Овластен царински брокер
 • Поседува професионално искуство во услуга на клиенти во логистика
 
 
Сметководство
Име
Статис Караѕулидис    
 
 • Дипломиран Економист, Аристотел факултет, Солу, Грција
 • Магистер по Сметководство & Цени, Македонија факултет, Солун, Грција
 
 
Утовар-Истовар
Име
Димитрис Папајанопулос    
 
Телефон
+30 2310 550900
 
 
 • Поседува искуство во управување на товари
 • Управувач со виљушкар
 • Одговорен за утовар-истовар
Име
Тимо Богдани    
 
Телефон
+30 2310 550900
 
 
 • Помошник управувач со вилушкар

Име
Лазарос Аврамидис    
 
Телефон
+30 2310 550900
 
 
 • Помошник управувач со вилушкар