Ракување, складирање и превоз на електрична опрема

Hub Logistics SA, член на групацијата Козматос, беше номиниран со ракување, складирање и превоз на разни додатоци, опрема и вaн габаритни компоненти за градилиштето на централата нa Птолемаида, која се наоѓа во северна Грција.

Нашиот тим се грижеше за товарењето на агрегатот, аранжманите на кронувања, маневрирањето, оптоварувањето за испитување, како и издавањето на патни дозволи.

Целиот товар што се состоеше од повеќе од 100 испораки стигна до крајната дестинација во одлична состојба и во рамките на договорениот рок со нашите експерти подготвени да ги советуваат и поддржуваат во секоја фаза од транспортот задоволувачки барањата на нашите клиенти.