Η Fairplay SA έχει την αμέριστη υποστήριξη και το σεβασμό όλων των Ναυτιλιακών Γραμμών. Σε συνδυασμό με τον ετήσιο όγκο φορτίων που διακινεί, έχει το πλεονέκτημα να προσφέρει στους πελάτες της ειδικές τιμές ναύλων που οι μεγαλύτερες παγκοσμίως Ναυτιλιακές Γραμμές της παρέχουν.

Συνεχής Παρακολούθηση και Άμεση Πληροφόρηση ακολουθούν τα φορτία σας από τον αρχικό έως τον τελικό προορισμό τους.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας χειρίζεται πάντα με τη μέγιστη φροντίδα τις εισαγωγικές / εξαγωγικές σας δραστηριότητες και σας παρέχει τις καλύτερες πιθανές λύσεις για τις φορτώσεις σας.

Λαμβάνετε έγκυρη πληροφόρηση για το υπάρχον δίκτυο που καλύπτει τους προορισμούς σας, για τις Ναυτιλιακές Γραμμές που τους εξυπηρετούν, για τις μεταφορικές και εκτελωνιστικές διαδικασίες που απαιτούνται, για τη διαθεσιμότητα χώρου, για τον μέσο χρόνο παράδοσης, και τέλος, για το κόστος μεταφοράς.

Θα χαρούμε να παραθέσουμε τις προσφορές μας καθώς και τις υπηρεσίες μας για τις μελλοντικές σας φορτώσεις. Ένα στέλεχος του τμήματος πωλήσεων θα καταγράψει τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρει τον πιο ανταγωνιστικό μας ναύλο άμεσα και υπεύθυνα!