Мапа & Податоци за контакт

Адреса
Јоани Колети 5,
GR-546 27,
Солун, Грција

Contact Us
Веб:
www.cosmatosgroup.com
Тел:
+30 2310 550950
Фах:
+30 2310 540435
AOH:
+30 6947 990215 (Г-дин Кириакос Калис, Директор)