Испорака на воени бродови од островот Лезвос, Грција, во Лисабон, Португалија

military experts
Косматос Поморски Услуги пренесе два Португалски воени бродови од островот Лезвос во Грција до Лисабон во Португалија.

КПУ го ракуваше истражувањето пред товарење, товарање на бродови со камиони, копнен транспорт до пристаништето во Лесвос, поморски превоз од островот Лезвос до пристаништето Пиреа, повторно товарање на mafi приколки, нивно врзување и обезбедување, царински формалности за извоз и секако, поморски транспорт до крајната дестинација.

Пратката се состоеше од два воени бродови и 1x20ft контејнер со резервни делови.

Димензии на бродевите: должина 11.00 м, ширина 3,00 м, висина 4,20 м и тежина 7,00 т секоја од нив.

Совршената координација во исполнувањето на сите интермодални фази на време резултираше со заштеда на трошоците за нашите клиенти и одигра клучна улога во успешноста на овој проект.