Транспортни ленти во Јужна Африка

Космото превозот услуги организира транспортот на 15 подвижни ленти од Ex Works Волос сајт до FOB Пиреја.

Карго измерено L 4.60 x W 1.60 x H 3.20 mtrs и пондерирани по 34 mts.

CSS го организираше сертифицирањето на порталниот кран на местото на испраќачот, товарење на камиони, царински извознички формалности, превоз до пристаништето Пиреус, полнење и врзување на мафи-приколки и товарење на бродот HOEGH со конечна дестинација во Јужна Африка.

И покрај прилично комплицираната операција со тесни рокови со цел да се исполнат закажаните заминувања на садот, операцијата тече непречено, оставајќи ги сите нас со среќни лица.