Превоз на flare КОД drum од Грција до Израел

Cosmatos Shipping Services, ексклузивен член на THLG во Грција, неодамна го организира транспортот на flare код drum со димензии L 1380 / W 455 / H 460 cm, тежина 36900 кг, од Солун, Грција, до Ашдод, Израел, преку пристаништето Пиреја во Грција.

Косматос организираше операцијата за претовар за испуштање и повторно да се пополни товарот на пристаништето во Пиреја.

Товарот беше ставен на 50-метарска единица Mafi и прицврстена на сите точки за контакт. Тогаш испораката е била безбедно и успешно натоварена на Ro/Ro брод во најкус можен рок со конечна дестинација Израел.