Косматос на 56-та THLG конференција

Доследни на нашето назначување секоја година, Косматос Поморски Услуги учествув на 56-та THLG конференција.

Посебно сме гордни на фактот што од 2006 год сме официјални претставници на Групацијата за тешки лифтови во Грција, една од најпознатите проект групи за тешки товари.

За повеќе информации, посетет ја нашата веб страна www.theheavyliftgroup.com

thlg