Патен транспорт од Грција до Албанија

Козматос групата организира транспортот на машини за самостојно возење од пристаништето Пиреа, Грција, до Тирана, Албанија.

Машини димензии, L 17,5 х W 2,93 x H 3,66 метри, тежина 50 тони.

Ние се грижевме за патни дозволи, превоз, транзитни царински формалности ГР / АЛ вклучувајќи депозит на банкарска гаранција (Т1), соодветна координација меѓу сите страни и властите на двете земји, како и навремена испорака во текот на зимските временски услови.

Уште една успешна приказна од нашите гуруа на “Проект карго”, која уште еднаш ја докажува гаранцијата за извонредност на Козматос!