Косматос група на THLG 62. конференција

cosmatosgroup_thlg
Уште еднаш, Косматос груп учествуваше во 62. Конференција на ” The Heavy Lift “група , која се одржа во Бремен, Германија. Косматос груп ја претставува Грција како ексклузивен член.

Га Елизабет Косматос, извршен директор на Косматос Групацијата и член на Извршниот комитет на ТЛГГ, даде инспиративна презентација за поврзување на минатото и иднината на Групата за тешки лифтови.

Друга презентација на г-дин Андреас Хитас, менаџер за ИТ во Космотос групата на компании, го следеше и објаснувањето на влијанието на социјалните медиуми во денешниот современ свет и давајќи им информации за членовите на THLG за тоа како тие можат да го искористат овој тренд.

Превозот на товар е наш бизнис, помагајќи им на нашите колеги членови е наше задоволство!