Одржување на бродеви

Одржувањето на бродот е една од нашите основни области на експертиза. На длабоко познавање на бизнисот во превозот ни овозможува да нудиме на највисоко ниво услуги со загарантирани резултати. Ние ги претставуваат сите видови бродови:
 
Танкери
tankers
 • Посебно поседување на целата тематика во делот на сите Грчки терминалки барања
 • 24 часа подршка до сите капетани
 • Следење на сите видови на одржување
Пренос на суви товари
tankers
 • Draft survey
 • Quality control survey
 • Attend to all husbandry issues
 • Off-hire surveys
Општи товарни бродеви
tankers
 • Efficient operational planning & performance
 • Tallyman service
 • Attend to all husbandry issues
 • Issuance of all shipping documents
 • Letter of credit
Combi/ бродеви за проекти
tankers
 • Extensive knowledge of handling operations
 • Operations surveyance
 • Hire of lifting equipment
 • Stevedoring
 • Lashing / welding
Ro/Ro
tankers
 • Extensive knowledge of stern & quarter stern ramps berthing arrangements
 • Military cargo
 • IMO cargo
 • Rolling & static units stock
Фрижидери
tankers
 • Coordinate multiple receivers / shippers
 • Cold store options
Круазери
tankers
 • Shore support
 • Passenger turnaround
 • (Dis)embark attendance
Воени бродеви
tankers
 • Support of all crew needs & husbandry issues
Бродеви за пренос на контејнери
tankers
 • Storage plans
 • Coordination of load/disch ops
 • Attend to all husbandry issues
Јахти
tankers
 • Formalities for commercial & pleasure yachts
 • Attend to all customer needs
Секој бродски повик е проследен со определени операции од извршната власт, која е достапна деноноќно како што и нашата услуга е достапна на основа 24/7/365. Нашето огромно искуство кое се протега од најспецифичните области за превоз, не рангираат на висока позиција и за таа цел сме прв избор кога се бара застапник во било кое грчкото пристаниште.