Косматс Поморски Услуги учествува на конференцијата за развој на одделот за круазери во Солун

Косматос Поморски Услуги учествуваше на состанокот на тема “Развојот на Круазери во Солун: Предизвици и можности”

Средбата се одржа во Солун на ден 13 Февруари, сабота а беше организирана од страна на Институтот на Порт обука “Exantas”, во соработка со Солунското пристаниште.

Г-ѓа Елизабет Космату , извршен директор на Косматос Поморски Услуги бепе главен говорник.

Кликни тука за детали од конференцијата.