Биенале: Галерија со тема

“Мојата мајка/татко работи тука!”

Младите уметници со учество: Клио Сарафидис, Николас Хаџиавраам, Мануел Драгос, Доротеа Кали, Софија Хаџиавраам, Алекс Сарафидис.

Сега веке на екранот во Косматос зградата.

Рабтно Време: Пон-Пет 09:00-17:00ч

Договорете се…и дојдете повеќемина