Рафинериски делови од Грција до Египет

Неодамна сме ги организирале пристанишните операции на лабава о / г рафинерија опрема. Товарот потекнува од Солун, Грција и е наменет за Порт Саид, Египет.

Вкупниот товар се состои од 6 колумни и 86 лабави делови со вкупен волумен од 1500 кубни метри.

Димензии на колоната, L 27.00 x W 2.50 m x H 2.50 m, тежина 20 mts секој.

Cosmatos Project Cargo Team обезбеди логистички информации, решенија за складирање и белези.

Целиот проект беше завршен во согласност со договорената временска рамка за испорака и трошоци.

Уште една успешна приказна од нашите гуруа на Карго за докажување на уште еднаш гаранцијата за извонредност на Козмато!