Косматос Поморски Услуги изврши пренос на хуманитарна помош

Косматос Поморски Услуги успешно ја заврши испораката на хуманитарна помош за GSCP магацин и Hotspot Shisto од аеродромот Елефтериос Венизелос во Атина.