Косматос Груп на 81-от Меѓународен саем во Солун

Косматос Груп ќе учествува на 81-от Меѓународен саем во Солун од 10 до 18 Септември.

Дојдете да не посетите во Хала 100, Штанд 01.

Ќе ни биде големо задоволство да ве видиме!


itf_intro