Награди & застапништва

  • Сертифициран агент за тешки лифтови (www.theheavyliftgroup.com)
  • Назначен агент за Inchcape Shipping service (www.iss-shipping.com)
  • Назначен агент за А1 претставништво за луксузни јахти (www.a1yachting.com)
  • Назначен Маерск оператор за управување со бродевите, царинските формалности и оперативен дел на пристаништето во Солун (www.maersk.com)
  • Ексклузивен член на WWPC (Worldwide Project Consortium) мрежа (www.wwpc.eu.com)

the heavy lift group inchcape shipping services a1 agent maersk operator wwpc member