Трансформатори од Турција до Грција

Групацијата Косматос неодамна ги заврши испораките на разни трансформатори и нивни додатоци од Истанбул, Турција, до Грција.

Поконкретно:
  • Трансферот на трансформатор од 47 мега плус плус 140 м3 додатоци, увозно царинење на копнена царинска испостава, испорака до локација на ветерници на островот Евија, Грција, под статус на заматеност и разтоварване
  • Одземете трансформатор од 79 метри плус плус 150 м3 додатоци и резервни делови, транзитни формалности во пристаништето во Солун, разтоварване при привремено складирање и утовар на брод за Гана

Како и секогаш, нашиот проект тим беше таму секој чекор од начинот на кој се осигура дека сè отиде без проблеми и клиентот беше целосно задоволен.

Уште една успешна приказна од нашите гуруа на “Проект карго”, која уште еднаш ја докажува гаранцијата за извонредност на Козматос!