Космтаос на Breakbulk во Антверп 2016

Косматос Груп на ВВ Антверп 2016.

Следете не оваа година на Breakbulk Антверп 2016!

Регистирајте се сега и добијте намалени цени.

Ќе ве чекаме да не посетите на THLG во Хала 214 Штанд 1.